Cyklotrasy, ktoré patria medzi najkrajšie na Slovensku, nájdete aj u nás

Keď zadáte do vyhľadávača najkrajšie CYKLOTRASY na Slovensku, vždy sa medzi nimi nájdu aj tie z nášho okolia 😀 Spolu je v Štiavnických vrchoch až cca 38 trás, ktoré majú vyše 442 km 😲 Cyklotrasy sú rôznej náročnosti, takže na svoje si prídu aj rodiny s deťmi ale určite aj zdatní cyklisti. Ak patríte medzi nich, na jednu z náročných trás sa môžte napojiť hneď nad našim domom. Má 40 kilometrov a značné stúpanie – Veľký Hodrušský okruh. Výhľady však stoja za to. Najkrajšie na Vás čakajú na banskom vrchu Kerling a v okolí tajchu Moderštôlňa. Zaslúženú odmenu za športové výkony nájdete v sviežich vodách našich tajchov a v príjemnom zázemí Baníckeho domu Siglisberg 🥰Viac informácií o cyklotrasách nájdete na https://stiavnicke-vrchy.oma.sk/cyklotrasa alebo na www.bajkomktajchom.sk

Svitá na lepšie časy…???!!!

Všetko nasvedčuje tomu, že od 6.mája Vás budeme môcť znova ubytovať 😊 Aby ste sa u nás cítili bezpečne, oproti pôvodnému systému sme zaviedli niektoré novinky… Po každom pobyte ostane dom minimálne na 24 hodín zatvorený, aby sa dôkladne dezinfikovali všetky jeho priestory. Okrem bežných prostriedkov na báze chlóru prebehne aj kompletná dezinfekcia prostredia ozónom. Najkratší pobyt, aký je možné u nás rezervovať, je momentálne na 3 noci. Počas letných prázdnin je minimálny počet nocí 6. Pobyt si môžte rezervovať prostredníctvom našej stránky alebo e- mailom.

Tešíme sa na Vás !!!

Milí priatelia, pusto je u nás

Situácia okolo koronavírusu nám bohužiaľ stále neumožňuje privítať Vás u nás *** … A keďže naozaj nevieme, kedy to bude možné, prinášame Vám aspoň obrazovú prílohu z nášho krásneho okolia. Veríme, že sme potešili Vaše oči a že sa už čoskoro uvidíme!

*** Na základe informácií z RÚVZ môžeme poskytnúť len ubytovanie dlhodobého charakteru (na viac ako 14 dní). Ak by mal niekto záujem o tak dlhý pobyt, ozvite sa nám.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2880750088698521&id=793166674123550